Atletiek jureren

werkwoord Uitspraak: [ɑtləˈtik ʒy'rerə(n)]
1) het beoordelen, opmeten en registreren van prestaties van atleten;
2) de activiteiten die juryleden en officials uitvoeren om atletiekwedstrijden mogelijk te maken.Privacy verklaring

Atletiekjureren.nl hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. De persoonlijke gegevens worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij gebruiken en verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de relevante wettelijke voorschriften, met name de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Door het invullen van uw beschikbaarheid via deze website verleent u toestemming voor de verwerking van uw gegevens.

Wij verzamelen uw persoonsgegevens om te kunnen bemiddelen bij het samenstellen van juryteams voor atletiekwedstrijden in de regio Twente.

Regionale atletiekverenigingen kunnen zich aansluiten bij Atletiekjureren.nl. De JUCOs van deze verenigingen ontvangen een overzicht van alle geregistreerde juryleden bestaande uit Naam, Woonplaats, E-mail, Telefoonnummer, Atletiekunielidnummer, Competentieniveau en eigen opmerkingen. Tevens ontvangen zij een overzicht welke juryleden zich voor hun wedstrijden beschikbaar hebben gesteld. Wanneer u zich als wedstrijdofficial (Wedstrijdleider, Scheidsrechter, Starter, Chef EDM, Chef ET, Microfonist) beschikbaar stelt voor een atletiekwedstrijd, dan zullen uw gegevens bovendien gedeeld worden met de betreffende WOC. De JUCO of WOC kunnen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch contact met u opnemen over de wedstrijd.

U heeft het recht te verzoeken om inzage, rectificatie, verwijdering en overdracht van uw persoonsgegevens, om beperking en bezwaar van de verwerking, en om uw toestemming in te trekken. Indien u uw recht wenst uit te oefenen zullen wij hieraan gevolg geven binnen één (1) maand na het ontvangen van de aanvraag. De aanvraag kan worden ingediend via de Contact pagina.

Atletiekjureren.nl wordt beheerd door Frans de Vries, Roelof de Vries en Bas van der Schaaf. Zij zijn te bereiken via de Contact pagina.

Deze verklaring dateert van 24 november 2018.